Nieuws

Ex-partner Deloitte wil aangifte doen tegen bestuurders

Een ex-partner van Deloitte heeft recent in het kader van een arbeidsconflict aantijgingen geuit ten aanzien van verklaringen door twee bestuurders van Deloitte Holding BV. Het betreft hier een langdurig arbeidsconflict dat uiteindelijk heeft geresulteerd in het ontslag van deze partner.

Dat maakt Deloitte vanmiddag bekend in een persverklaring.

“Tevens heeft deze ex-partner aangegeven in de context van dat arbeidsconflict de intentie te hebben aangifte te doen”, aldus Deloitte. “De ex-partner heeft ook publiciteit in het vooruitzicht gesteld.”

Deloitte zegt de melding in behandeling te hebben genomen “conform de gebruikelijke procedures”  en onderzoekt de aantijgingen. “Dit in het kader van zorgvuldigheid.”

Namen worden niet genoemd. “Deloitte respecteert vanzelfsprekend de privacy van de ex-partner”, aldus de persverklaring.

UPDATE:
De Telegraaf bericht op zaterdag 5 december en maandag 7 december dat fiscalist  Paul Bruin, tot 30 november partner bij Deloitte, overweegt aangifte van meineed te doen tegen bestuursvoorzitter Peter Bommel en bestuurslid Cees de Boer van Deloitte. Volgens Bruin (50) hebben zij valse verklaringen afgelegd tijdens een getuigenverhoor onder ede bij de rechtbank Amsterdam, dat handelde over een arbeidsconflict met hem.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.