Nieuws

Koninklijke onderscheiding Willem Verhoog

Willem Verhoog is bij zijn afscheid van de NBA benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Roland van Benthem van Verhoogs woonplaats Eemnes, zelf registeraccountant, reikte de onderscheiding donderdagmiddag 10 december 2015 uit tijdens de afscheidsreceptie bij de NBA.

Tekening Willem Verhoog

Willem Verhoog neemt na  41 jaar afscheid van de NBA. Hij was voor generaties accountants decennia lang een begrip als het gaat om voortgezette educatie.

Verhoog kwam op 1 juni 1974 in dienst bij het NIVRA ten behoeve van de voorbereiding en organisatie van examens, werd in 1976 medewerker Voortgezette Educatie en later secretaris van de VERA, de onderwijspoot van het NIVRA.

Onder zijn begeleiding werd een breed aanbod van permanente educatie gerealiseerd. Jaarlijks bezoeken circa 7.500 leden en niet-leden de cursussen en seminars. Sinds 1990 worden die ook georganiseerd in het Caribisch gebied, met onder meer het afwisselend op Curaçao en Aruba gehouden Jaarcongres.

Daarnaast schreef hij samen met deskundigen diverse boeken en was hij jarenlang een productief auteur voor NIVRA-maandblad 'de Accountant'.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.