Nieuws

NBA: geen toekenning PE-uren voor Getwalk

De NBA heeft op basis van de beschikbare informatie en observaties tijdens Getwalk 2016 geconcludeerd dat  aan dit evenement geen gecertificeerde PE-uren worden toegekend.

De NBA oordeelt dat er niet is voldaan aan de ter zake opgenomen voorwaarden ten aanzien van de didactische doelstellingen en de docenten, zoals beschreven in de Nadere voorschriften permanente educatie en de Beleidsregel permanente educatie. De aanbieder van het evenement heeft de deelnemers van het evenement inmiddels hierover geïnformeerd.

Verantwoording PE-uren

Een accountant die van mening is dat het evenement heeft bijgedragen aan zijn permanente educatie, als bedoeld in de Nadere voorschriften permanente educatie, kan hiervoor desgewenst PE-uren verantwoorden als niet gecertificeerde PE-activiteit in zijn vrije ruimte.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.