Nieuws

Mazars kiest nieuw bestuur

Mazars Accountants en Belastingadviseurs heeft voor de komende vier jaar een nieuwe raad van bestuur gekozen, bestaande uit Ton Tuinier (voorzitter), Hans Viskil, Peter Hopstaken, Wim Lubben en Mark Lucas Luijckx.

Mark Lucas Luijckx, gespecialiseerd in de advisering van private clients, is voor het eerst toegetreden tot de Raad van Bestuur van Mazars. De overige bestuursleden zaten al in het bestuur en zijn herkozen voor de komende vierjaarstermijn.

Ton Tuinier (1960) is in 1982 gestart als belastingadviseur bij Mazars. Sinds 1996 is hij partner. Zijn expertise ligt in corporate en internationale fiscale vraagstukken. Tuinier is sinds 2008 lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk geweest voor de Nederlandse belastingpraktijk. Daarnaast is hij Global Head of Tax en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de belastingpraktijk van Mazars Groep. Als voorzitter van de Raad van Bestuur geeft hij leiding aan Mazars Nederland.

Hans Viskil (1965) is in 1992 bij Mazars gestart in de controle- en adviespraktijk en sinds 2000 als partner actief. Hij geeft leiding aan de consultancypraktijk. Daarnaast vervult hij een rol binnen de Mazars Groep op het gebied van internationale ‘owner managed business’.

Peter Hopstaken (1962) is in 1987 als accountant gestart bij Mazars. Hij is sinds 2001 actief als partner. Naast zijn werkzaamheden en leidinggevende rol in de audit & assurance praktijk is hij vanuit zijn functie bestuurslid van de Foundation for Audit Research en van de OPAK-commissie van het NBA.

Wim Lubben (1960) is sinds 1985 werkzaam bij Mazars en vanaf 1996 actief als partner. Hij heeft als controlerend accountant van middelgrote organisaties een focus op familiebedrijven. Lubben geeft leiding aan de Nederlandse accounting & outsourcing praktijk.

Mark Lucas Luijckx (1972) is sinds 1997 werkzaam voor Mazars Private Clients in Den Haag. Sinds 2006 is hij partner. Sinds 2014 is hij Deputy Head of Tax voor Mazars Groep. Lucas Luijckx geeft in Nederland leiding aan de belastingpraktijk.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.