Nieuws

MT: 'Deloitte populairste accountantskantoor'

Deloitte is onder werknemers en bestuurders in de financiële dienstverlening het populairste accountantskantoor, gevolgd door KPMG, PwC en BDO.

Dat blijkt uit MT Finance 2016, een onderzoek in opdracht van Management Team naar de kwaliteit en populariteit van financiële dienstverleners op de Nederlandse markt. De top vijf in de categorie accountancy ziet er als volgt uit:

  1. Deloitte 37%
  2. KPMG 32%
  3. PwC 19%
  4. BDO 18%
  5. EY 16%

Deloitte won ook in de categorie fiscaal advies, gevolgd door KPMG Meijburg, PwC en EY. In de categorie corporate finance won ABN Amro, met Deloitte op de derde plaats, KPMG op de vijfde plaats, PwC zevende en EY een gedeelde negende plaats met BDO. De big four stonden ook allemaal in de top tien in de categorie risk management, waar wederom Deloitte met een vierde plaats de hoogste notering van de big four scoorde. Grote winnaar van de MT Finance 2016 is ABN Amro; de bank won in maar liefst zeven van de vijftien categoriën.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.