Nieuws

Samenvatting Dag van de Financial op video

De Dag van de Financial vond dit jaar plaats op 29 september jl. in Den Bosch. Het thema was 'exponential finance'. Inmiddels kan via een videoverslag op het congres worden teruggekeken.

Opmerkelijke sprekers tijdens de achttiende editie van de Dag van de Financial waren onder andere Eddy Vaassen, hoogleraar Accounting & Control in Tilburg, Kees Gielen, ceo van De Nederlandsche Bank- en Wissel Maatschappij en trainer/schrijver Ben Tiggelaar.

Ruim vijfhonderd financieel professionals (RA/AA/RC) bezochten het congres. Veel aandacht ging tijdens de dag uit naar innovatie in de financiële sector. Fintechs, financiële startups, gaan de functie overnemen van bestaande banken, zo was de boodschap van veel sprekers.

Van de dag is niet alleen een videoverslag beschikbaar. Ook de gehouden presentaties en de gemaakte foto's zijn voor belangstellenden in te zien. Op Accountant.nl is al eerder een uitgebreid verslag verschenen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.