Nieuws

Uitbreiding pilot nieuw PE-model

Na de goede ervaringen met de pilot voor een andere PE-systematiek voor LIO-leden, gaat de NBA de pilot in 2017 uitbreiden naar de andere ledengroepen LOA en LAIB.

In deze nieuwe PE-systematiek staat het leerresultaat volgens de NBA centraal. De verplichting om een bepaald minimum aantal PE-uren te behalen vervalt. Deelnemers aan de pilot bepalen zelf de inhoud, vorm en omvang van de PE-activiteiten die nodig zijn voor het professioneel uitvoeren van uw huidige en toekomstige werkzaamheden.

Wel moeten de deelnemers elk jaar in hun PE-dossier aangeven wat ze hebben gedaan. Deelnemers aan de LIO-pilot 2016 kunnen ook deelnemen aan de LIO-pilot 2017. Daarnaast is er nog beperkt ruimte voor nieuwe LIO-deelnemers.

Gerelateerd

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.