Nieuws

Jan Peter Balkenende van EY-partner naar adviseur

Jan Peter Balkenende, vanaf april 2011 partner bij EY, is per juli 2016 als partner uitgetreden vanwege het bereiken van de statutaire leeftijd (60) waarop partners bij EY uittreden.

Balkenende blijft als extern senior adviseur aan EY verbonden. Hij zal daardoor voor de komende jaren een aantal dagen per week inzetbaar blijven voor EY-activiteiten, zowel in Nederland als in het buitenland. Naast zijn werkzaamheden voor EY zal hij externe adviseurschappen en voorzitterschappen voor diverse organisaties gaan bekleden.

EY: "Balkenende is bij EY betrokken geweest bij advisering aan nationale en internationale cliënten en aan het internationale bestuur van EY. Daarnaast heeft hij een leidende rol gespeeld bij de invulling van het Corporate Responsibility-beleid van EY in België en Nederland en van onze cliënten.

Vanwege zijn specifieke kennis en ervaring was Jan Peter Balkenende ook betrokken bij cliënten die zich begeven op het snijvlak van de publiek/private sector. Hij combineerde deze werkzaamheden met de functie van hoogleraar Governance, Institutions and Internationalisation aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam."

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.