Nieuws

Tjeu Blommaert overleden

Op 28 september 2016 is prof. dr. Tjeu Blommaert (1955) overleden. Blommaert was lange tijd als hoogleraar bedrijfseconomie verbonden aan de Universiteit Maastricht.

Hij schreef (deels als co-auteur) bijna negentig boeken op het gebied van de bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. Tevens runde hij zijn eigen trainings- en adviesbureau Blommaert Enterprise. Van 2000 tot eind 2004 was hij cfo en vervolgens ceo van Teleplan International BV. Ook was hij als deeltijdpartner eerder verbonden aan Foederer, waar hij zich vooral richtte op strategische vraagstukken.

Binnen de NBA was Blommaert bij velen bekend als docent en spreker. In samenwerking met NBA-VRC Opleidingen organiseerde hij de masterclasses Best in Finance.

Algemeen directeur Anne-Marike van Arkel van de NBA: "Tjeu heeft vele financials tot op de dag van vandaag geboeid en geïnspireerd. We danken hem voor alle bijdragen die van grote betekenis zijn geweest voor het financieel-economisch vakgebied. We wensen zijn partner Lidwien, dochter Renee, zijn familie en dierbaren veel sterkte bij het verwerken van dit verlies."

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.