Nieuws

Algemeen directeur NBA Anne-Marike van Arkel vertrekt

Anne-Marike van Arkel vertrekt per 1 februari 2018 als algemeen directeur van de NBA. Na elf jaar vindt zij het tijd voor een nieuwe uitdaging. Dat heeft het bestuur van de NBA vandaag bekendgemaakt.

Van Arkel (1962) werkte eerst als algemeen directeur van de NOvAA en vanaf eind 2010, toen NOvAA en NIVRA als NBA in Amsterdam verder gingen, als algemeen directeur van de NBA. "Ik heb altijd met heel veel plezier en inzet voor de beroepsorganisatie en onze leden gewerkt, samen met alle collega's. Het traject van de fusie was inspirerend en spannend. De periode erna intensief. Na elf jaar is het tijd om verder te gaan en nieuwe wegen te bewandelen", aldus Van Arkel. 

Het bestuur van de NBA bedankt Anne-Marike van Arkel voor de wijze waarop zij de cultuurverandering bij de NOvAA en de complexe fusie tot NBA heeft geleid. "Een fusie die niet mocht mislukken en die mede door haar grote inzet en positieve houding tot een succes  is geworden, ook voor de interne organisatie", aldus NBA-bestuursvoorzitter Pieter Jongstra. "Dezelfde waardering spreken wij uit voor het leiden van het project waarbij 19.700 leden de beroepseed voor accountants binnen een jaar hebben afgelegd." 

In haar novembervergadering zal het NBA-bestuur overleggen over de opvolging van Anne-Marike van Arkel.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.