Nieuws

Video-verslag Dag van de Financial online

Op 28 september organiseerde de NBA-ledengroep Accountants in Business in Den Bosch de Dag van de Financial. Thema van deze editie was: 'Deep Finance; De volgende stap in financiële intelligentie', en het video-verslag van de dag staat sinds kort online.

Tijdens de dag werden voorbeelden gepresenteerd vanuit organisaties als APG, Cargill, KPN, Yacht, EY, Cognizant en ASML. Sprekers waren onder anderen Gerard van Olphen (bestuursvoorzitter APG), Marcel Smits (cfo Cargill), Patrick Gabriels (Innovation Leader EY), prof. Eric Postma (hoogleraar kunstmatige intelligentie), Christien Brinkgreve (hoogleraar Sociale Wetenschappen), en 'Bionische Vrouw' Ylva Poelman. Dagvoorzitter was econoom en columnist Mathijs Bouman. De Dag van de Financial werd bezocht door meer dan vijfhonderd accountants in business en andere financials.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.