Nieuws

Accountantsdag te volgen via liveblog en livestream

De honderdste editie van de Accountantsdag, morgen in de RAI in Amsterdam, wordt bijgewoond door circa vijftienhonderd accountants en andere belangstellenden. Op Accountant.nl wordt via een liveblog en livestream bericht over de dag.

De jubileumeditie van de Accountantsdag gaat in op nieuwe rollen van de accountant rondom thema's als technologie, duurzaamheid en organisatievormen. Tijdens het plenaire ochtenddeel werpen Robert Jan van de Kraats (cfo Randstad) en Jim Stolze (oprichter Aigency) een blik op de toekomst: hoe ontwikkelen arbeidsmarkt en technologie zich. Een panel van futuroloog Thimon de Jong, filosoof Stine Jensen en accountant Arjan Brouwer (PwC) bekijkt vervolgens welke invloed dat heeft op de accountant. Dagvoorzitter is ook dit jaar Rens de Jong.

De themasessies in de middag gaan in op cybersecurity, duurzaamheid en effectief veranderen. Ook zijn er deelsessies over Finance Robotics (verzorgd door Opleidingen NBA) en fiscale hot topics (verzorgd door de Belastingdienst). Tijdens het plenaire slot wordt de theorie van de ochtend vertaald naar de praktijk.

Op de homepage van Accountant.nl wordt de hele dag via een liveblog bericht over het programma van de Accountantsdag. Ook is via deze pagina de livestream te volgen van videoverslaggever Gerrit Heijkoop.

In het congrescentrum van de RAI is een wall of fame ingericht, om de honderdste editie van het evenement te memoreren.

Meer informatie over het programma is te vinden via www.accountantsdag.nl. Aanmelden voor de dag is nog altijd mogelijk.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.