Nieuws

Eshuis trekt Elbert Dijkgraaf RA aan als partner publieke sector

Eshuis Accountants en Adviseurs, een accountants- en advieskantoor in Oost-Nederland, wil de dienstverlening richting de publieke sector in de regio uitbouwen. Het kantoor heeft daarom Elbert Dijkgraaf RA aangetrokken.

Dijkgraaf (1968, niet te verwarren met het gelijknamige SGP-kamerlid) was tot en met 2012 senior partner bij Deloitte in de regio en legde zich in deze functie volledig toe op de publieke sector. Dit in de rol van accountant en adviseur voor gemeenten, onderwijsinstellingen en woningcorporaties in Noord- en Oost-Nederland. Tot voor kort vervulde hij de rol van algemeen directeur bij de Hooge Raedt Groep in Baarn.

Toenemende vraag

"Wij zien een toenemende vraag vanuit de publieke sector op ons af komen, zeker gezien de terugtrekkende beweging van de grote kantoren uit de publieke sector in de regio", zo geeft Michel Schaepers, bestuursvoorzitter van Eshuis aan. "Dit maakt dat we Elbert Dijkgraaf als partner/aandeelhouder hebben aangetrokken om vol energie onze positie in de publieke sector uit te bouwen." 

Naast zijn partnerschap bij Eshuis is Elbert maatschappelijk betrokken als commissaris bij Wildlands, commissaris bij sociaal investeringsfonds Sovec, voorzitter van de raad van toezicht van de landelijk opererende ggz-instelling Eleos en voorzitter van het bestuur van de stichting Koorschool Rijssen.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.