Nieuws

Accountantsdag 2018 is live te volgen

De Accountantsdag 2018, woensdag aanstaande in de RAI in Amsterdam, is ook op afstand te volgen via een liveblog en een live videostream.

De Accountantsdag, die als thema 'Geld- en datastromen onder controle' meekreeg, opent woensdag met bijdragen van onder meer minister Wopke Hoekstra (Financiën), Merel van Vroonhoven (AFM) en Pieter van Vollenhoven (Stichting Maatschappij en Veiligheid). Dagvoorzitter is opnieuw Rens de Jong.

Fraude is een prominent thema tijdens deze Accountantsdag. Tijdens de deelsessie 'patronen van bedrog' wordt bezien hoe door samenwerking en slim gebruik van data verdachte zaken kunnen worden ontdekt. Andere deelsessies gaan specifiek in op de meerwaarde voor accountants van de inzet van big data, en het voeren van moeilijke gesprekken over thema's als financiële tegenvallers of kwalitatief onvoldoende werk.

Liveblog

Inmiddels hebben al meer dan vijftienhonderd belangstellenden zich aangemeld voor de dag. Op de homepage van Accountant.nl wordt woensdag via een liveblog bericht over het programma van de Accountantsdag. Ook is via deze pagina de livestream te volgen van videoverslaggever Gerrit Heijkoop.

Meer informatie over het programma is te vinden via www.accountantsdag.nl. Aanmelden voor de dag is nog mogelijk.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.