Nieuws

Beloningsonderzoek: liever fulltime werken?

Bijna 58 procent van de (assistent)accountants is blij met een fulltime functie. 36 procent wil wel iets minder werken, tussen de 33 en 36 uur per week.

Dat blijkt uit de tot nu toe ontvangen reacties op het lopende Accountancy Beloningsonderzoek 2018 van Accountant. Deelname is nog mogelijk tot en met 25 juni.

Accountants en accountancytrainees hebben recent een uitnodiging gehad om deel te nemen aan de veertiende editie van dit onderzoek naar beloning, arbeidsvoorwaarden, werktevredenheid en ambitie. Deelname duurt circa tien tot vijftien minuten en is anoniem.

Wie tijdens het invullen is gestopt kan via de link in de oorspronkelijke uitnodigingsmail verder gaan op de plek waar hij of zij was gebleven. Wilt u nog deelnemen, maar bent u de mail met de link naar het onderzoek kwijt? Mail dan naar nba@nba.nl en u ontvangt een nieuwe persoonlijke link.

De resultaten van het Accountancy Beloningsonderzoek worden in oktober gepubliceerd, als speciale uitgave van Accountant. Een tabletversie verschijnt dan via Accountant.nl. 

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.