Nieuws

Dheva (8) uit Holland's Got Talent loopt dag mee bij ABAB

Dheva, het achtjarige meisje dat onlangs bij Holland's Got Talent zei dat ze later accountant wil worden, heeft een dag mogen meelopen bij ABAB Accountants en Adviseurs.

In de uitzending van Holland’s Got Talent komt een klein meisje het podium op en stelt zich netjes voor. "Wat wil je later worden?" vraagt Angela Groothuizen. "Accountant", zegt Dheva. "Een opvallend antwoord van een meisje van acht jaar oud. Reden voor ABAB Accountants en Adviseurs om haar uit te nodigen voor een leuke meeloopmiddag", aldus directeur Hans Scholten van ABAB.

Samen met haar ouders en haar broertje is Dheva een dag op bezoek geweest bij het hoofdkantoor van ABAB in Tilburg, waar een aantal accountants haar iets vertelden over hun vak. Op haar beurt heeft Dheva enkele accountants wat danspasjes geprobeerd bij te brengen. Aan het einde van de dag ontving ze van Scholten een uitnodiging om, zodra ze haar school heeft afgemaakt, te komen werken bij ABAB. "Bij ABAB zijn we altijd op zoek naar talent", lacht Scholten. "Dus ik hoop dat we Dheva over een paar jaar een mooie baan mogen aanbieden!"

ABAB heeft een kort filmpje gemaakt van het bezoek van Dheva.

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.