Nieuws

Onderzoek naar samenwerking accountants met notarissen

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) onderzoekt momenteel hoe accountants de samenwerking met notarissen ervaren.

De KNB is benieuwd hoe accountants de dienstverlening van notarissen ervaren en beoordelen. Ook wil deze beroepsorganisatie graag van NBA-leden weten hoe zij de samenwerking met notarissen in de toekomst zien. In overleg met de NBA voert onderzoeksbureau Ipsos daarvoor een klanttevredenheidsonderzoek uit onder NBA-leden, in opdracht van de KNB.

Accountants kunnen een online vragenlijst invullen, die anoniem wordt verwerkt. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer tien minuten, aldus de KNB. Bij vragen over het onderzoek kan men zich wenden tot Martijn Rip van de KNB, via m.rip@knb.nl.

Ga naar het onderzoek over de samenwerking met notarissen

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.