Nieuws

Carl Roest nieuwe manager kwaliteit NBA

Per 1 mei is Carl Roest gestart als manager kwaliteit bij de NBA. Hij werkte tot voor kort bij het Rijksvastgoedbedrijf.

Roest gaat leiding geven aan de afdelingen Regelgeving, Juridische Zaken en Toezicht & Kwaliteit van de NBA. De functie van manager kwaliteit is ontstaan bij de reorganisatie van het NBA-bureau in 2018 en richt zich op verdere professionalisering van de publiekrechtelijke taken. In zijn nieuwe rol maakt Roest deel uit van het management team van de beroepsorganisatie.

Registeraccountant Carl Roest was tot zijn overstap naar de NBA werkzaam als sectiehoofd bij het Rijksvastgoedbedrijf. Hij begon zijn loopbaan als accountant bij EY en werkte daar in de controlepraktijk. Daarna was hij een aantal jaren audit manager bij de Algemene Rekenkamer.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.