Nieuws

Magazine: 'Diversiteit meetbaar maken'

"Waarom zou je naast kwalitatieve eisen aan de kandidaat, ook niet kwantitatieve diversiteitseisen aan de organisatie stellen? Het doel moet meetbaar zijn om echt iets voor elkaar te krijgen." Dat zegt Abdellah M'Barki, partner bij PwC, in de jongste editie van het magazine Accountant.

Samen met Pauline Mundu-Uitenwerf, voorzitter van het diversiteitsnetwerk van PwC, gaat M'Barki in op diversiteit binnen organisaties. "Net als het onderwerp duurzaamheid moet je het ergens aanzwengelen, anders komt de verandering die je wilt er niet."

In de nieuwe Accountant verder onder meer bijdragen over de 'digitale accountant', die nog een lange weg te gaan heeft, over het nieuwe PE-model voor accountants en over het werven van personeel.

Op de oranje stoel zit dit keer Peter Eimers, hoogleraar aan de VU en partner EY. Hij kijkt terug op het intensieve overleg met het ministerie van SZW rondom de verantwoording van de NOW-subsidies.

Alle artikelen van het magazine Accountant, editie 5 van 2020, zijn te lezen via deze website. Het blad is ook als pdf beschikbaar. 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.