Nieuws

Podcast: het nieuwe accountantskantoor

In de derde aflevering van Vitamine A, de podcast voor accountants, spreken projectleiders Daphne Kolk en Erik Kolthof van de NBA-kennisgroep Accounttech met Mark van Diermen en Corinne Haenen van het nieuwe en jonge accountantskantoor The Audit Generation.

In de podcast wordt gesproken over het oprichten van een nieuw kantoor en met name over de innovaties om dat onderscheidend te doen. Ook wordt bezien wat nodig is om verschillende vernieuwende partijen met elkaar op te laten trekken en zo tot een nog meer innoverend klimaat te komen.

In elke aflevering van Vitamine A, de podcasts voor accountants en financials, spreekt host Sven Budding met gasten over het nieuws in accountantsland, over inzichten en visies op actuele thema's. De afleveringen van Vitamine A zijn terug te vinden via de podcast-button bovenaan deze website.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.