Nieuws

AICPA start hulpportaal voor accountants

De American Institute of Certified Public Accountants (AICPA), de Amerikaanse beroepsorganisatie van accountants, heeft een Coronavirus Resource Center online gezet met tips en hulpmiddelen voor accountants.

"We hebben het AICPA Coronavirus Resource Center gemaakt om u te voorzien van het laatste nieuws, hulpmiddelen, informatie over evenementen en begeleiding om u te helpen uw organisaties, klanten en klanten te adviseren. U vindt ook hulpmiddelen om u en uw medewerkers te helpen bij het managen van onze nieuwe manier van werken", aldus de AICPA in een blog waarop het Resource Center wordt aangekondigd.

Op de website zijn verschillende gratis webcasts en livestreams te vinden, evenals gratis e-learning modules die alleen voor leden toegankelijk zijn.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.