Nieuws

Lichte omzetstijging ABAB in 2019

ABAB Accountants en Adviseurs heeft in 2019 een omzet gerealiseerd van 60,1 miljoen euro, een lichte stijging ten opzichte van 2018, toen de omzet uitkwam op 59,9 miljoen euro.

De adviespraktijk (5 procent) en audit en assurance-praktijk (10 procent) lieten net als een jaar eerder groei zien. De overspannen arbeidsmarkt zorgde opnieuw voor een krimp in de omzet in de samenstelpraktijk (-3 procent), aldus het kantoor.

Ook in 2019 steeg het aantal klanten in de midden- en grootzakelijke markt. ABAB opende vorig jaar een vijftiende vestiging op de Brainport Industries Campus in Eindhoven.

De coronacrisis heeft volgens ABAB een grote impact op de klanten van het kantoor en ABAB zelf. Vóór de coronaproblematiek ging het kantoor uit van een (beperkte) omzetgroei in 2020. "Het is aannemelijk dat deze groei door de coronaproblematiek niet gerealiseerd wordt. De solvabiliteit en de liquiditeit van ABAB zijn dusdanig gezond dat ABAB deze coronacrisis zal doorstaan." Het realiseren van de uitbreiding van het aantal medewerkers heeft ondanks de coronacrisis hoge prioriteit, stelt ABAB.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.