Nieuws

Podcast: een CAO voor accountants?

In de vijfde aflevering van Vitamine A, de podcast voor accountants, spreekt psycholoog Andreas Wismeijer over de brug tussen harde cijfers en zachtere thema’s als persoonlijkheidskenmerken en stress. De Vitamine A-podcasts zijn vanaf nu via een reeks kanalen te beluisteren.

Andreas Wismeijer is als docent verbonden aan de Universiteit van Tilburg en Nyenrode en visiting Associate Professor op het gebied van persoonlijkheidspsychologie. Waar blinkt de accountant in uit, en waar zou hij of zij wel wat meer van mogen hebben? Is het tijd voor een CAO voor accountants? Ben je een professional of vooral een mens? En hoe goed kent de accountant zichzelf eigenlijk? Dergelijke aspecten komen in het gesprek met Wismeijer aan de orde.

Podcast nu via alle kanalen

In Vitamine A, de podcasts voor accountants en financials, spreekt host Sven Budding met gasten over het nieuws in accountantsland, over inzichten en visies op actuele thema’s. Inmiddels zijn de podcasts via allerlei kanalen te beluisteren:  Apple PodcastSpotifyGoogle PodcastsPocket CastsStitcherDeezerOvercast en Tune In.  

Alle afleveringen van Vitamine A zijn daarnaast terug te vinden via de podcast-button bovenaan deze website.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.