Nieuws

Veel belangstelling voor webinar over fiscaliteit en corona

Het vierde NBA HELPT-webinar op 28 mei aanstaande, waarin fiscale aandachtspunten tijdens de coronacrisis centraal staan, kan rekenen op forse belangstelling. Al zo'n vierhonderd deelnemers hebben zich ingeschreven.

Tijdens het webinar 'Fiscaliteiten in coronatijden' wordt gesproken met enkele experts over diverse fiscale aspecten, onder meer rondom de steunmaatregelen van het kabinet. Vanuit de NBA HELP-helpdesk worden enkele veelgestelde vragen behandeld. Ook thema's als Vpb en corona-reserve, aspecten van werkgeverschap, gebruikelijk loon en dividend voor ondernemers en de verwachtingen van de Belastingdienst richting de accountant komen aan de orde.

Het webinar wordt op donderdag 28 mei gehouden tussen 15.00 en 16.30 uur en biedt aan het slot ruimte voor het beantwoorden van vragen van deelnemers. Aanmelden kan via deze link.

Webinars over NOW-regeling

Op 11 juni organiseert de NBA ook een eerste webinar specifiek over de veelbesproken NOW-regeling. De Helpdesk Vaktechniek van de NBA krijgt over de inhoud en uitleg van deze regeling veel vragen. Tijdens een tweede NOW-webinar eind juni zal specifiek worden gekeken naar de verantwoording rondom de NOW-regeling en de rol van de accountant.

De speciale NBA HELPT-pagina's op de website van de beroepsorganisatie zijn sinds de openstelling medio maart ruim 20.000 keer bekeken. Meest geraadpleegd bij de veelgestelde vragen: uitstel van betaling van belastingschulden.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.