Nieuws

Roofoverval op accountant: 'Het leek het Wilde Westen'

Een accountant en zijn gezin zijn in Soest slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval, waarbij voor ongeveer 30 duizend euro aan sieraden, geld en andere waardevolle spullen zijn buitgemaakt.

Dat meldt De Telegraaf. De 49-jarige accountant en zijn vrouw en drie kinderen werden in de nacht van maandag op dinsdag met pistolen bedreigd en vastgebonden. "Ze waren via het dakje van de uitbouw geklommen en deinsden niet terug door mijn gegil. ’Geef geld of ik schiet’ werd er geroepen."

De accountant reageert dinsdagochtend volgens de krant vrij nuchter op het voorval en de politie noemde hem naar eigen zeggen 'een koele kikker' . "Het belangrijkste is dat wij ongedeerd zijn. Al leek het wel het Wilde Westen, ik verrek het om me gek te laten maken. Ik hoop dat ze gepakt worden."

Telegraaf-artikel: 'Brute overval op gezin Soester accountant: 'Het leek het Wilde Westen'

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.