Nieuws

Nieuwe voorzitter raad van bestuur EY in Nederland

Jeroen Davidson wordt per 1 juli 2021 de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van accountants- en adviesorganisatie EY in Nederland. Hij volgt Coen Boogaart op die zijn carrière bij EY afsluit.

Jeroen Davidson is sinds 1990 werkzaam voor EY. Momenteel is hij vicevoorzitter van de raad van bestuur van EY in Nederland en voorzitter van de Nederlandse belastingpraktijk. Ook is hij Managing Partner van de fiscale praktijk in de overkoepelende EY regio West-Europa & Maghreb.

Door de benoeming van Davidson tot voorzitter van de raad van bestuur wordt Danny Oosterhoff benoemd tot de nieuwe voorzitter van de belastingpraktijk en daarmee tot lid van de raad van bestuur.

Ook Rob Lelieveld neemt per 30 juni 2021 als partner afscheid van EY. Lelieveld was sinds 2017 voorzitter van de accountantspraktijk en lid van de raad van bestuur. Hij wordt opgevolgd door Patrick Gabriëls. Gabriëls is sinds 2002 werkzaam voor EY als externe accountant. Hij maakt sinds 2017 deel uit van het bestuur van de accountantspraktijk van EY in Nederland en was onder andere verantwoordelijk voor de Innovatieportefeuille.

De raad van bestuur van EY in Nederland bestaat vanaf 1 juli 2021 uit: Jeroen Davidson (voorzitter), Patrick Gabriëls (Assurance), Danny Oosterhoff (Tax & Law), Stephan Lauers (Consultancy en Strategy & Transactions) en Saskia van der Zande (Talent en de ondersteunende diensten).

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.