Nieuws

NBA Opleidingen start weer met fysieke bijeenkomsten

Na een lange periode van online cursussen en trainingen organiseert NBA Opleidingen vanaf deze maand ook weer een aantal fysieke bijeenkomsten.

Eerste daarvan is een masterclass op 11 juni in Nieuwegein, met een beperkt aantal deelnemers. Bij de Nationale Verslaggevingsdag, op 17 juni in Den Dolder, kunnen in totaal 45 deelnemers en docenten aanwezig zijn. Ook in Den Dolder is de Mkb controledag voor niet-oob-accountantsorganisaties, die op 29 juni wordt georganiseerd.

Na de uitbraak van het coronavirus stopte NBA Opleidingen medio maart 2020 met het aanbieden van fysieke cursussen en zette het cursusaanbod om naar online varianten. In juli vorig jaar werd weer even gestart met fysieke bijeenkomsten, maar een nieuwe lockdown in het najaar van 2020 gooide opnieuw roet in het eten.

Sinds 5 juni jl. zijn volgens de richtlijnen van de RIVM weer evenementen met maximaal vijftig personen toegestaan zonder coronatoegangsbewijzen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.