Nieuws

Mkb-campagne zoekt het hogerop

De campagne van de NBA, gericht op ondernemers in het mkb, maakt sinds dit weekend ook gebruik van grote reclamemasten langs de snelweg.

Voor automobilisten die vanuit Zaanstad de Coentunnel nemen richting Amsterdam, is op de rondweg A10 het billboard van de NBA niet te missen. 'Het mkb rekent op zijn accountants', zo staat er in enorme letters te lezen.

NBAcampagne_MKB_billboard1_900x590.jpg

Tegelijk met de mast langs de A10 zijn de komende twee weken (tot en met 4 september) ook uitingen te zien langs de A13 richting Rotterdam en bij Gorinchem langs de A27 richting Utrecht. Daarna worden de uitingen telkens twee weken geplaatst op andere locaties langs snelwegen door heel Nederland.

De reclamemasten blijven daarmee zichtbaar tot medio november.

NBAcampagne_MKB_billboard2_900x590.jpg

De inzet van reclamemasten langs een aantal snelwegen moet de impact van de nieuwe mkb-campagne verder verhogen, in combinatie met de inzet van radiospotjes, printadvertenties, branded content en sociale media.

Alle informatie over de nieuwe mkb-campagne is beschikbaar via nba.nl/rekentop.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.