Nieuws

Magazine: Vliegende auto's, een mkb-campagne en het publiek belang

Van accountant tot investeerder in een vliegende auto: in het nieuwe nummer van het NBA-magazine Accountant praat Janpieter Koning over zijn transformatie tot ondernemer.

"Als je gelooft in een idee, moet je je schouders eronder zetten. Ook als het moeizaam gaat", aldus Koning in het blad. Met de ontwikkeling van de 'vliegende auto' PAL-V wil hij helpen om geschiedenis te schrijven.  

Accountant_nr4_2021_900x590.jpg

Leen Paape, hoogleraar corporate governance en voorzitter van de Signaleringsraad van de NBA, benadrukt de rol van de accountant richting het maatschappelijk verkeer. “Daar ligt onze taak.”

In het nieuwe magazine ook aandacht voor de nieuwe mkb-campagne van de NBA en voor recent onderzoek naar digitalisering in de mkb-praktijk. Christel Deckers, sinds medio juni de eerste niet-accountant in het bestuur van de NBA, zit op de oranje stoel. En jonge accountant Maxime Asjes vertelt over haar onverwachte overstap van de openbare praktijk naar een facilitaire dienstverlener.

Het nieuwe NBA-magazine ligt deze week bij abonnees in de bus. Het blad is ook online te lezen via Accountant.nl en kan bovendien (per artikel of als geheel) in pdf-vorm worden gedownload.

Bekijk de sneak preview van het magazine op LinkedIn.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.