Nieuws

NBA durft weer een Accountantsdag te plannen

De NBA heeft na drie jaar onderbreking weer een Accountantsdag in de agenda gezet, voor 23 november 2023.

Na de Accountantsdag van 2019 durfde de NBA vanwege de coronapandemie, die in maart 2020 uitbrak, geen volgende editie in te plannen. De geplande editie van 2020 werd geschrapt, net als de Dag van de Financial. De viering van het 125-jarig jubileum van de beroepsorganisatie werd eind 2020 noodgedwongen omgezet naar een online programma.

Hoewel de beperkingen rondom de coronapandemie in 2022 werden opgeheven, is omwille van een mogelijke nieuwe piek van het virus in het najaar ook voor eind 2022 nog geen Accountantsdag georganiseerd. Dat had ook te maken met de lange voorbereidingstijd en de bijbehorende kosten. 

Seinen op groen

Maar inmiddels heeft de NBA weer een datum gekozen voor een volgende Accountantsdag: donderdag 23 november 2023. "Na een breuk van drie jaar in de traditie van een jaarlijkse Accountantsdag staan alle seinen inmiddels weer op groen", aldus de beroepsorganisatie.

Het jaarcongres voor alle leden van de NBA, relaties en andere belangstellenden wordt volgend jaar georganiseerd op een locatie midden in het land: het nieuwe AFAS Theater in Leusden. Meer informatie over het thema, sprekers en programma volgen, maar de NBA vraagt leden de datum alvast in de agenda vast te zetten.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.