Nieuws

De Slimste Accountant is nu ook echt accountant

Joris Ebbers, die als student accountancy eerder de titel 'Slimste Accountant' won, mag zich nu ook écht accountant noemen. Op 28 januari legde hij online de beroepseed af.

Ebbers versloeg in november 2020 elf tegenstanders tijdens de finale van 'De Slimste Accountant 2020'. Die verkiezing was onderdeel van het jubileumprogramma van de NBA, ter ere van het 125-jarig bestaan van het Nederlandse accountantsberoep. Het leverde Ebbers een bokaal op en 'eeuwige roem', onder meer via een interview 'op de stoel' in het magazine Accountant.

Joris Ebbers was ten tijde van de verkiezing als accountancystudent gevorderd tot het derde jaar van de praktijkopleiding en werkzaam in de audit & assurancepraktijk bij Deloitte in Arnhem. Inmiddels is hij junior manager. Op vrijdag 28 januari legde hij, samen met zeventien andere jonge accountants, de beroepseed af tijdens een feestelijke online bijeenkomst van de NBA.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.