Nieuws

Magazine: Vrouwelijk leiderschap en coronazorgen in het mkb

Als opmaat naar Internationale Vrouwendag en een reeks Women Leadership-events van de NBA, gaat het in het nieuwe nummer van Accountant onder meer over vrouwelijk leiderschap. "Volg je passie en kijk hoever je komt."

Zeven ervaringsdeskundigen, waarvan zes uit het NBA-bestuur, breken in het magazine een lans voor vrouwelijke bestuurders. "Denk niet te veel in obstakels, maar probeer het gewoon."

De NBA organiseert dit jaar een Women Leadership-themaweek. Van 7 tot 11 maart worden online diverse korte sessies aangeboden op wisselende tijdstippen. Meer informatie is beschikbaar via nba.nl en de community Women Leaderschip op het communityplatform van de NBA.

Mkb en corona

Werkdruk, personeelsschaarste, aangeslagen klanten: twee jaar coronacrisis raakt ook mkb-kantoren. Toch is de sores niet het hele verhaal. Er is ook sprake van groei, erkenning, vindingrijkheid en vooruitgang, zo leert een rondgang. "Die taart die spontaan wordt bezorgd, de waardering: Het motiveert, onze mensen krijgen er een boost van."

Online te lezen

Het nieuwe NBA-magazine ligt deze week bij abonnees in de bus. Het blad is ook online te lezen via Accountant.nl en kan bovendien (per artikel of als geheel) in pdf-vorm worden gedownload.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.