Nieuws

Omzet Visser & Visser groeit met 13,1 procent

De omzet van Visser & Visser is in 2021 met 13,1 procent gestegen naar 37,2 miljoen euro. De omzet van de discipline Audit & Assurance kwam uit op 7,7 miljoen euro, een groei van 27,5 procent.

Dat blijkt uit het vandaag gepubliceerde transparantieverslag van de accountants- en adviesorganisatie.

2021 was "een bijzonder en positief jaar", aldus het kantoor. "Zo werd het kantoor door MT1000 uitgeroepen tot Beste zakelijke dienstverlener in de categorieën Accountancy en Fiscaal advies. De discipline Belastingadvies ontving daarnaast de Tax Innovator Award. Ook mag Visser & Visser het label World-class Workplace 2022 dragen. Dit label wordt door Effectory toegekend aan organisaties die hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap."

Het is het vierde jaar op rij dat Visser & Visser een transparantieverslag publiceert. Het is een vrijwillige publicatie, omdat het kantoor als niet-oob-accountantsorganisatie niet verplicht is om zo'n verslag uit te brengen. In deel twee van het transparantieverslag gaat Visser & Visser uitgebreider in op de discipline Audit & Assurance, inclusief een duiding van Audit Quality Indicators.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.