Nieuws

Tiende editie verkiezing Exact Cloud Awards heeft nieuwe opzet

Exact organiseert dit jaar voor de tiende keer de verkiezing van de meest onderscheidende, innovatieve en efficiënt werkende administratie- en accountantskantoren. De opzet is vanaf deze tiende editie vernieuwd.

Accountants- en administratiekantoren kunnen zich niet meer zelf aanmelden zoals in voorgaande jaren, opdrachtgevers bepalen dit jaar de winnaars. De nominaties voor de award komen tot stand op basis van onafhankelijk onderzoek onder ruim 45.000 ondernemers, naar de dienstverlening en ondersteuning van hun accountantskantoor.

De genomineerden worden vervolgens beoordeeld door een onafhankelijke vakjury. Alle administratie- en accountantskantoren in Nederland maken kans, ongeacht grootte, aantal klanten of oprichtingsdatum, aldus Exact.

De Cloud Awards 2022 worden op 6 oktober toegekend, in vier verschillende categorieën. Meer informatie over de Cloud Awards 2022 is te vinden op de website van Exact.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.