Nieuws

Magazine Accountant eens per kwartaal

Het magazine Accountant verschijnt vanaf 2023 weer vier keer per jaar.

In het verleden was het magazine Accountant ook al een aantal jaren een kwartaalblad, maar de afgelopen drie jaar verscheen het tijdschrift zes keer per jaar. Mede vanwege de sterk gestegen kosten voor papierinkoop, porto en productie, heeft de NBA besloten de frequentie terug te brengen naar vier edities per jaar. Het blad groeit daarbij wel iets in omvang.

Het eerste nummer van Accountant voor 2023 verschijnt in de week van 6-10 maart aanstaande; de drie magazines erna verschijnen medio juni, medio september en medio december. Het magazine is na verschijning ook altijd via deze site online te lezen, zowel in zijn geheel als pdf, als de artikelen apart.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.