Nieuws

Accountantsdag uitverkocht, wel te volgen via livestream

De Accountantsdag 2023, die op 23 november in Leusden wordt georganiseerd, is geheel uitverkocht. Het programma is die dag wel te volgen via een livestream.

De Accountantsdag heeft dit jaar als thema 'Zeker in deze tijd'. Het is de eerste NBA-Accountantsdag sinds november 2019, voor het eerst in het AFAS Theater in Leusden.

In het plenaire ochtendprogramma (10.00-12.00 uur) staan onzekere tijden centraal. Hoofdeconoom Sandra Phlippen van ABN Amro gaat in op de lokale economie, daags na de verkiezingen. Rob de Wijk (HCCS) geeft een analyse van de grote bewegingen in de wereld van internationale betrekkingen. Ook de twee Kwartiermakers toekomst accountancysector komen aan bod, net als AFM-bestuurder Hanzo van Beusekom. Dagvoorzitter is Rens de Jong.

Tijdens twee rondes met themasessies (tussen 13.00 en 16.00 uur) komen thema's aan de orde als de impact van kunstmatige intelligentie, de krappe arbeidsmarkt, duurzaamheid, regeldruk en private equity. In de plenaire slotsessie verhaalt Marcel Levi over navigeren in onzekere tijden en bewijst Victor Mids dat niet alles is wat het lijkt.

Livestream

Via de gratis livestream kunnen belangstellenden meekijken naar het plenaire ochtend- en middagprogramma en een aantal deelsessies. Bovendien gaat online host Gerrit Heijkoop met de camera door de dag heen, ook voor een kijkje achter de schermen en interviews met sprekers.

Wie zich aanmeldt voor de livestream ontvangt daags tevoren de link naar de uitzending. Het programma van de Accountantsdag is te vinden via de website van de NBA.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.