Nieuws

Hyarchis-magazine: menselijke maat niet vergeten

De accountancysector is in de ban van een digitale transformatie. Daarbij is het vooral zaak de menselijke maat niet uit het oog te verliezen. Dat stelt softwarehuis Hyarchis, in de tweede editie van een eigen magazine voor accountants.

De accountantssector krijgt heel wat te verduren, schrijft onderzoeksjournalist Wilbert Geijtenbeek in het magazine ‘Toekomst van de accountancy’. "Dit is een tijd van ondernemerschap." Talent is moeilijk te vinden, partners ook, private-equitypartijen staan klaar om kantoren over te nemen. En hoe blijf je in de pas met de voortschrijdende digitalisering?

In ieder geval niet door alles klakkeloos aan de computer over te laten, meent Gerdien Vlot, sinds dit jaar voorzitter van de Commissie MKB van de NBA: "De accountant is er voor het kritisch oog. Mensen moeten kunnen vertrouwen op ons professional judgment."

Het magazine is beschikbaar via de website van Hyarchis.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.