Nieuws

Accountantsdag 2023: vroegboekkorting tot 1 september

De Accountantsdag 2023 wordt gehouden op 23 november in Leusden. NBA-leden kunnen tot 1 september gebruikmaken van vroegboekkorting.

'Zeker in deze tijd' is het thema voor de eerste Accountantsdag sinds november 2019. De wereld ziet er inmiddels anders uit: een pandemie, oorlog in Europa, een kantelende wereldorde. Polarisatie viert hoogtij en het vertrouwen in instituties en politiek is nog nooit zo laag geweest. Waar staat het accountantsberoep te midden van dit alles en wat is de rol van accountants anno nu?

Programma

De voorbereidingen voor het programma zijn in volle gang. Sprekers tijdens het plenaire ochtendprogramma zijn Rob de Wijk (hoogleraar internationale betrekkingen en veiligheid), Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN AMRO en praktijkhoogleraar duurzaam bankieren Rijksuniversiteit Groningen), AFM-bestuurslid Hanzo van Beusekom en kwartiermakers Marlies de Vries en Chris Fonteijn. Dagvoorzitter is Rens de Jong.

Tijdens de deelsessies gaat het over thema's als AI in de audit, betere regelgeving, druk op de arbeidsmarkt, duurzaamheid en greenwashing en de opkomst van private equity in het accountantsberoep.

Marcel Levi (arts, bestuurder en hoogleraar) spreekt tijdens het plenaire slot van de dag over leidinggeven in crisistijd, organisatiecultuur en hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Hoe doen accountantskantoren dat, nu en in de toekomst?

Vroegboekkorting

De Accountantsdag 2023 wordt gehouden in het nieuwe AFAS Theater in Leusden. Leden van de NBA kunnen bij aanmelding voor 1 september gebruikmaken van € 100 vroegboekkorting. Tot die datum geldt een early bird-tarief van € 425, na 1 september is dat € 525.

Trainees en gepensioneerde NBA-leden betalen een gereduceerd tarief. Niet-leden betalen € 625 voor toegang tot de Accountantsdag.

Meer informatie over het programma en aanmelding is te vinden via de speciale Accountantsdag-website.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.