Nieuws

Magazine: Hoe veilig is de werkvloer voor accountants?

Aandacht voor grensoverschrijdend gedrag dringt ook door tot accountantskantoren. Ongepaste grappen, woede-uitbarstingen, buitensluiten en affaires worden steeds meer een bedrijfsrisico. Daarover gaat het onder meer in het nieuwe magazine Accountant.

In het blad ook een interview met Jeroen Davidson, bestuursvoorzitter van EY Nederland, over een roerig jubileumjaar. Het 140-jarig bestaan van EY werd begin dit jaar immers overschaduwd door een mislukte poging tot splitsing van de wereldwijde organisatie.

In het blad verder een portret van prof. dr. Dick de Waard, die deze zomer afscheid nam als hoogleraar aan de Rijkuniversiteit Groningen. Zijn voornaamste duurzaamheidsboodschap: Begin vandaag nog! "We hebben met z'n allen veel te lang gepraat."

De nieuwe algemeen directeur van de NBA, Liane Vlaskamp, zit op de oranje stoel. Daarnaast geven Arnout van Kempen (Baker Tilly) en Robert Mul (NBA) hun visie op meer of minder regels voor accountants. En natuurlijk gaat het in het blad ook over examenfraude.

Het nieuwe NBA-magazine ligt deze week bij abonnees in de bus. De volgende editie verschijnt medio december van dit jaar. Het blad is ook online te lezen op Accountant.nl.  

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.