Nieuws

Journalist Wilbert Geijtenbeek versterkt redactie van Accountant.nl

Vanaf deze maand maakt journalist Wilbert Geijtenbeek deel uit van het redactieteam van Accountant.nl. Hij zal zich als adjunct-hoofdredacteur bezighouden met de journalistieke focus van de nieuwssite, de vernieuwing van de site en het magazine Accountant.

Afgelopen jaar schreef Wilbert Geijtenbeek al voor Accountant.nl, onder meer over private equity. Met het schrijven voor de site en het magazine zal hij doorgaan. Op de site vult hij de rubriek In de boeken, waarin hij als onderzoeksjournalist in de cijfers, wetgeving en jaarstukken duikt.

Wilbert Geijtenbeek

Daarnaast zal hij hoofdredacteur Marc Schweppe ondersteunen en adviseren over de journalistieke focus, het magazine en het bereiken van de doelgroep via sociale media. Wilbert is in deeltijd actief voor Accountant.nl. Naast zijn werk als adjunct-hoofdredacteur blijft hij ook schrijven voor andere journalistieke titels.

Tot 2023 was Wilbert hoofdredacteur van de nieuwswebsite Accountancy Vanmorgen. In het verleden schreef hij ook voor zakenblad FEM Business en voor het magazine Quote.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.