Nieuws

Mijlpaal voor podcast Vitamine A

Vitamine A, de podcast voor accountants, is sinds de start inmiddels meer dan 50.000 keer beluisterd.

De podcast is een productie van Accountant.nl en ging in januari 2020 van start, met reflectie, onderzoek en een vleugje actualiteit, altijd onder leiding van host Sven Budding. Na 45 afleveringen blijkt dat er inmiddels meer dan 50.000 keer een aflevering van de reeks is beluisterd op een van de podcastkanalen.

Vitamine A wil een inhoudelijke 'vitamine-boost' zijn voor accountants. In de uitgebrachte edities ging het over tal van onderwerpen en thema's: AI, duurzaamheid, vrouwelijk leiderschap, generaties, filosofie, internationale context, wetgeving, soft controls, forensische accountancy, fraude, maatschappelijke betrokkenheid, de toekomst van audit, de waarheid van cijfers en nog veel meer.

De redactie hoort van (jonge) accountants regelmatig dat ze in het kader van hun opleiding of beroep echt iets hebben aan de inhoud, het gesprek en het perspectief. Daarom past hier een dankwoord aan alle gasten van de podcast en vooral aan alle luisteraars naar Vitamine A. Op naar de 100.000!

Alle afleveringen van de Vitamine A-podcast zijn terug te vinden via de podcast-button op Accountant.nl.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.