Nieuws

Vitamine A over journalistiek, Accountant.nl en LinkedIn

In editie 49 van Vitamine A, de podcast voor accountants, spreekt host Sven Budding met Wilbert Geijtenbeek, sinds dit jaar adjunct-hoofdredacteur van Accountant.nl. Hij duikt als journalist graag in de cijfers.

» Beluister Vitamine A-podcast aflevering #49: 'Wilbert Geijtenbeek over journalistiek, accountant.nl en LinkedIn'. Via Spotify, Apple Podcast of Simplecast.

Wilbert Geijtenbeek is een ervaren journalist, die eerder onder meer werkte bij Quote en als voormalig hoofdredacteur van de vaksite AccountancyVanmorgen de accountantssector goed kent. Hij richt zich in zijn nieuwe rol vooral op de journalistieke focus van Accountant.nl, op de vernieuwing van de website en op het magazine Accountant.

Wilbert heeft als onderzoeksjournalist een fascinatie voor macht, grote ondernemingen en hoe de cijfers daarvan houvast kunnen geven voor de journalistiek. Zijn reeks longreads met als thema 'In de boeken' is daar een goed voorbeeld van; spraakmakende verhalen over de wereld achter die cijfers.

LinkedIn

Een andere fascinatie van Wilbert is de inzet van LinkedIn, een social medium dat zich steeds meer ontwikkelt als een platform voor discussie, naast de vertrouwde functie als 'digitale rolodex'. Hij spreekt met Sven over de 'do's en don'ts' op LinkedIn en over de nieuwe Accountant.nl-pagina op dat medium.

Alle afleveringen van de Vitamine A-podcast zijn ook terug te vinden via de podcast-button op Accountant.nl.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.