Nieuws

Jacques Buith nieuwe voorzitter raad van bestuur Flynth

Jacques Buith start per 1 september als voorzitter van de raad van bestuur bij accountants- en advieskantoor Flynth. Hij volgt daarmee Bas Hidding op, die na een bestuursperiode van acht jaar afscheid neemt van Flynth.

Jacques Buith heeft een succesvolle carrière doorlopen bij Deloitte, en heeft daar 33 jaar zowel binnen de audit- als adviespraktijk gewerkt in leidinggevende functies. In de afgelopen jaren gaf hij leiding aan het VN-accountteam dat alle VN-organisaties bedient. Daarnaast was hij vanaf 2021 Sustainability/ESG-partner.

Kees van Dijkhuizen, voorzitter raad van commissarissen Flynth: "We zijn van oordeel in Jacques Buith een uitstekende kandidaat te hebben gevonden, die goed past binnen het profiel en bij de taken die van de nieuwe voorzitter raad van bestuur verwacht worden. In zijn vorige functies heeft hij verscheidene leidinggevende rollen vervuld en hiermee bewezen resultaten behaald."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.