Nieuws

Leonieke van der Meer vertrekt bij Flynth

Leonieke van der Meer heeft aangekondigd Flynth per 1 november te gaan verlaten na haar benoemingsperiode van zes jaar. Van der Meer is sinds 2018 lid van de raad van bestuur.

In haar rol bij Flynth heeft Van der Meer uitvoering gegeven aan een aantal grote verbeterslagen. Vooral op het gebied van organisatie-inrichting en -ontwikkeling, professionalisering van de samenstelpraktijk, digitalisering en datagedreven werken zijn onder haar leiding mooi stappen gezet, aldus de organisatie. Eind 2023 heeft ze ook het startsein gegeven voor een programma waarin gewerkt wordt aan het optimaliseren van klantbediening, onder andere door het implementeren van een modern dataplatform.

Kees van Dijkhuizen, voorzitter raad van commissarissen: "De raad van commissarissen bedankt Leonieke voor haar belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van Flynth in de afgelopen jaren. Zij heeft bijzonder bijgedragen aan de integratie van Accon avm en Astrium. Wij wensen Leonieke succes met het vervolg van haar carrière." 

Leonieke van der Meer: "Ik kijk terug op een bijzonder interessante en mooie bestuursperiode. En dan doel ik op zowel zaken die we zelf in gang hebben gezet als zaken die van buitenaf op ons afkwamen en erg veel klanten raakten, zoals de verschillende overnames en natuurlijk de coronaperiode. Ik wil alle collega's bedanken voor de samenwerking en de mooie stappen die we hebben gezet in de afgelopen jaren."

De raad van commissarissen is gestart met de werving van twee nieuwe leden voor de raad van bestuur van Flynth. Een bestuurslid zal met name de basisdienstverlening, HR Services en advies in portefeuille krijgen. De ander de transformatie, zoals IT en de changeportefeuille. Met Jacques Buith en Erik Koetje bestaat de raad van bestuur na invulling van de open portefeuilles uit vier leden.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.