Spelregels debat

 

10 spelregels voor debat op Accountant.nl

  1. Voor het plaatsen van reacties is vermelding van voor- en achternaam vereist. Gebruik uw echte voor- en achternaam, nooit de naam van een ander. Reacties onder pseudoniem of een valse naam worden door de redactie verwijderd.
  2. Uw e-mailadres moet bekend zijn bij de redactie. Dit e-mailadres blijft strikt vertrouwelijk.
  3. Het is niet toegestaan te vloeken of beledigende opmerkingen te plaatsen over bijvoorbeeld iemands levensovertuiging, geloof, etniciteit of seksuele geaardheid.
  4. Accountant.nl is geen schandpaal en niet de plek voor het uitvechten van specifieke conflicten door betrokken personen of het bewust uitlokken van emotionele reacties.
  5. Reageer kort en bondig. Een reactie mag maximaal 2.000 tekens (circa 300 woorden) lang zijn.
  6. Accountant.nl is niet bedoeld voor langdurige één-op-één discussies. Het aantal reacties per topic is daarom beperkt tot maximaal drie per persoon.
  7. Blijf on topic. Off topic reacties worden door de redactie verwijderd. Reageert u op een andere reageerder, maak dat dan duidelijk in uw bericht.
  8. Reageren op oudere topics is mogelijk tot maximaal drie maanden na publicatiedatum van het bericht, daarna wordt de reactietermijn gesloten.
  9. Schrijf duidelijk en begrijpelijk Nederlands en vermijd taalfouten zoveel mogelijk. Te slecht geformuleerde reacties kunnen door de redactie worden verwijderd.
  10. Commerciële boodschappen zijn niet toegestaan.