Magazine

De PSU van Rozanne Hermsen

Rozanne Hermsen (29) woont samen in Malden bij Nijmegen. Sinds 2014 werkt zij bij EY Eindhoven, vanaf 1 oktober als manager. Ze zit ook in de EY Ondernemingsraad. In mei 2019 werd ze registeraccountant, na haar Europese post-master accountancy aan de Tilburg University.

Dit artikel is verschenen in Accountant nr. 5, 2020

Bekijk alle artikelen uit dit nummer

» Download dit artikel (pdf)
» Download het hele nummer (pdf)

Marc Schweppe

Rozanne vindt het “hartstikke leuk” om scholieren en studenten kennis te laten maken met het vak en is daarom geregeld ambassadeur voor de NBA Impact Challenge-campagne. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen, koken en borrelen, series en films kijken, winkelen, en spelen met haar kitten Jackson. “Daarnaast ben ik echt een familiemens.”

Voor de coronatijd kwam Rozanne elke dag op kantoor of bij cliënten. Belangrijk om er dan “leuk, verzorgd en netjes” uit te zien en bovendien altijd een goed excuus om een nieuwe jurk of schoenen te kopen. Haar zolder is daarom omgebouwd tot walk-in-closet. “Het liefste draag ik graag echte statement items. Kleding met felle kleuren en prints. Dat past bij mijn enthousiaste en positief ingestelde karakter.” Inmiddels werkt ze alweer zo’n acht maanden thuis en kiest vaker voor comfortabele kleding. “Ik kijk dan ook uit naar de dag dat we weer met onze teams naar kantoor en de cliënten mogen.”

Marc Schweppe is hoofdredacteur Accountant en Accountant.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.