Nieuws

Accon avm versterkt raad van commissarissen

Advies- en accountantsorganisatie Accon avm heeft Riet Nelisse en Vincent Wanders toegevoegd aan de raad van commissarissen. Wanders treedt tevens toe tot de raad van commissarissen Accon avm controlepraktijk bv; een zelfstandige vennootschap binnen de netwerkorganisatie.

Riet Nelisse (1957) is sinds 1996 directeur-eigenaar van Martin Frank International, een internationaal opererend consultancy- en detacheringsbureau voor technische en financiële specialisten dat zij zelf heeft opgericht en docent management control en management accounting bij Nyenrode Business Universiteit. Nelisse heeft bedrijfsrecht en sociaal economisch recht gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Aan de Vrije Universiteit volgde zij met succes de postdoctorale opleiding register controller. Nelisse heeft jaren deel uitgemaakt van de Raad van Tucht voor de registercontrollers. Tevens was zij tot eind 2014 vicevoorzitter van de raad van commissarissen van de Rabobank Regio Den Haag.

Vincent Wanders (1962) vervult sinds 2007 interim-functies en zelfstandige opdrachten op het gebied van strategie, compliance en financiën & controlling. Momenteel is hij partner bij compliance-expert FPLC en oefent hij bestuurlijke functies uit bij meerdere organisaties. Wanders is tevens actief als docent postmaster auditing aan Nyenrode Business Universiteit en de Vrije Universiteit, opleiding compliance & integriteit management. Aan de Universiteit van Amsterdam voltooide hij zowel de opleiding economie als de postdoctorale opleiding accountancy.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.