Nieuws

Wereldwijde omzetgroei RSM 6 procent

RSM heeft in 2015 wereldwijd een groei van 6 procent gerealiseerd. De omzet kwam uit op 4,64 miljard dollar.

Het netwerk stijgt daarmee een plaats op de lijst van grootste accountantsnetwerken ter wereld. RSM is nu in omzet het zesde kantoor.

RSM zag de omzet in alle regio’s toenemen. De omzetstijging bedroeg 10 procent in Europa en in de Verenigde Staten, in de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika 6 procent, in de regio Asia Pacific 1 procent en in Latijns-Amerika 9 procent.

De omzet van de audit- en accountancydienstverlening groeide met 4 procent tot 2,27 miljard dollar, belastingadvies met 7 procent tot 1,35 miljard dollar en adviesdienstverlening met 6,9 procent tot 1,02 miljard dollar.

RSM benoemde in 2015 elf nieuwe member en correspondent firms, waaronder kantoren in Bangladesh, Wit-Rusland, Italië en de Filippijnen. Wereldwijd werken er bij de aangesloten kantoren nu 38.000 mensen bij 760 vestigingen in 120 landen.

In oktober 2015 voerde RSM een rebranding door, waarbij de ledenfirma’s wereldwijd de merk- en handelsnaam RSM gingen voeren. Ook Baker Tilly UK, dat in 2013 het noodlijdende RSM Tenon overnam en zich in 2014 aansloot bij RSM, nam toen de naam RSM over.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.