Nieuws

'Countus kijkt terug op succesvol jaar'

De nettowinst van Countus Groep is in 2015 gestegen met 1,6 miljoen euro, de omzet per fte is met ruim 3 procent gestegen. De accountants- en adviesorganisatie kijkt daarmee terug op een "goed verlopen jaar".

De totale omzet van de groep bedraagt nu bijna 45 miljoen euro. De goede resultaten zijn volgens Countus een direct gevolg van efficiënter werken in combinatie met meer omzet uit advies. "In 2015 zijn zelfsturende teams ingevoerd en belangrijke ondersteunende ICT-systemen vernieuwd. Dit heeft er mede voor gezorgd dat de organisatie weer slagvaardig en winstgevend is."

"Onze klantenportefeuille is gestaag blijven groeien", zegt Bob Seemann, directievoorzitter van de Countus Groep in Zwolle. "Dan doe je echt wel iets goed in deze markt. Dat blijkt ook wel uit het grote aantal nieuwe klanten dat we ook dit jaar al mochten verwelkomen."

"Countus wil graag om de hoek en dichtbij de klant zitten. Dit betekent dat we veel kleine teams hebben gevormd die in de regio werkzaam zijn. Dichtbij de klant, maar wel met hoogwaardige expertise op alle deelterreinen van de bedrijfsvoering van zijn onderneming. Daarin past ook de opstart van nieuwe teams in regio’s waar we nog niet sterk lokaal verankerd zijn." De verschillende onderdelen van de Countus Groep hebben daarom diverse vacatures openstaan.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.