Nieuws

Deloitte UK noteert sterke groei

Deloitte heeft in het Verenigd Koninkrijk een sterke groei doorgemaakt in het boekjaar 2015-2016, dat werd afgesloten op 31 mei. Voor het eerst rapporteerde het kantoor een omzet van boven de 3 miljard Britse pond.

De groei is opmerkelijk, omdat het de sterkste groei van het kantoor is in tien jaar tijd. Deloitte heeft nu 23 procent van de FTSE 100-bedrijven als klant. Verder zou de fusie- en overname adviestak ook veel groei doormaken.

Deloitte wijt het succes deels aan het werven van een viertal grote FTSE 100-klanten. Daarbij zou de adviestak erg in trek zijn. Volgens het kantoor is er ook een flinke groei aan klanten in bepaalde sectoren, waaronder health en life sciences, financiële diensten de productie-industrie, techindustrie en media en telecom.

Deloitte ziet echter wel uitdagingen voor het volgende boekjaar vanwege de Brexit. De verwachting is dat er de groei zal stagneren. Daarbij voorziet het kantoor ook problemen voor de economie als het VK strenger wordt in het toelaten van geschoolde migranten.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.